MEGOSZTÁS

Továbbra is minőségi díjas a hévízi NaturMed Hotel Carbona, a szakmai zsűri ugyanis a következő három évre is megítélte a szállodának az egyik legrangosabb hazai turisztikai elismerést. A minőségi szolgáltatásokért járó Magyar Turizmus Minőségi Díjat 2008-tól kezdve folyamatosan megkapta Hévíz jelentős hagyományokkal rendelkező szállodája.

Ismét rangos elismeréssel gazdagodott a NaturMed Hotel Carbona, miután a szakmai zsűri értékelése alapján a szálloda a következő három évre, egészen 2018-ig ismét megkapta a Magyar Turizmus Minőségi Díjat. Az elismerést a tárgyi eszközök, a szolgáltatások és a személyzet értékelésének alapján ítélik oda a Magyar Turizmus Zrt. szakemberei. A díjazást követően bármikor végezhetnek utóellenőrzést is, biztosítva ezzel, hogy valóban a folyamatosan kifogástalan színvonalon működő díjazottak használják a címet.

Pápai Zsuzsa, a Carbona vezérigazgatója elmondta, hogy a Magyar Turizmus Minőségi Díj azért különösen értékes a szálloda számára, mert az odaítéléséhez szükséges értékelést a vendégek szemszögéből, valamint a külső szemek számára nem látható szigorú szakmai szempontok alapján is elvégzik. A Magyar Turizmus Minőségi díjat 2008-tól folyamatosan nyerte el a Carbona, ami jól mutatja, hogy a folyamatos fejlődés, és a minőség fenntartása kiemelt szerepet kap a hotelben.

A díj értékét fokozza, hogy a HOTREC (a Szállodák és Vendéglátóhelyek Európai Szövetsége) is akkreditálta a programot, ennek köszönhetően a szálloda jogosult a „European Hospitality Quality” (EHQ) minősítési rendszer elismerését jelző Q jel használatára is.

 

Forrás: Hotel Carbona

4 HOZZÁSZÓLÁS

Comments are closed.