MEGOSZTÁS
Aroma Therapy

A World Boutique Hotel Awards-on Európa Legjobb Wellness Spa-ja kategóriában lett első helyezett a magyar főváros egyetlen zenei tematikájú luxus boutique hotele – írja a Vendég&Hotel Online.

Alig pár nappal a hivatalos budapesti megnyitó után Henry Kallan, a Library Hotel Collection alapítója péntek este már Londonban vehetett át két rendkívül rangos szakmai elismerést. A World Boutique Hotel Awards azért is különleges esemény, mert nem a nagy, globalizált hotelláncok egyes szállodáit keresi, hanem az egyedi, eredeti és kreatív megvalósítású hotelek közül választja ki azokat, ahol az elegancia és a magas esztétikai minőség mellett a szolgáltatások is nemzetközi színvonalúak.

A már eddig is számos elismerést begyűjtő Aria Hotel Budapest ezzel végérvényesen a világ vezető luxus boutique hoteljei közé került.

Az Aria Hotel Budapest Europe’s Best Wellness Spa 2015 díjjal jutalmazott luxusfürdőjének belsőépítész-designere, Varró Zoltán a Harmony Spa tervezésekor olyan környezetet álmodott meg, amelyben úgy érezhetjük magunkat, mintha egy New York-i jazzklubban lennénk, miközben a medencéből hallgatjuk a zenét. A 10 méter hosszú medence mellett a svéd szaunát, az infraszaunát, a török „Hammam” gőzfürdőt, a jakuzzit, a privát pihenőágyakat és a különféle kezeléseket élvezhetik az idelátogatók opera, klasszikus, jazz- és kortárs zene kíséretében. A szálloda a rangos díjat többek között az olyan különleges szolgáltatásai miatt kapta, mint a Harmony Rooftop Yoga sorozat, vagy a Hungarian Rhapsody kezelés, amely a Spa-ra jellemző zenei tematikus kezelések egyike, és organikus termálvízzel kényezteti a vendégeket.

spa“Amikor 15 évvel ezelőtt kitaláltuk, hogy egy olyan hotelt fogunk építeni, amely egyben egy 6000 kötetes könyvtárnak is otthont ad, sokan kinevettek bennünket. Azóta kiderült, hogy a kultúra és az utazás remekül kiegészíti egymást. Egy művészeti tematikájú hotel ugyanis olyan egyedi utazási élményt nyújt, amelyben a vendégek nem csupán jól érzik magukat, de az itt szerzett élményeiket szívesen osztják meg barátaikkal, családjukkal vagy éppen üzletfeleikkel.” – mondta a díj átvétele után Henry Kallan.

 

Forrás: Vendég&Hotel Online

 

2 HOZZÁSZÓLÁS

Comments are closed.