MEGOSZTÁS

 

Idén is osztályozta Magyarország wellness szállodáit a Gault&Millau 2016 kalauz. A világ egyik legbefolyásosabb étterem- és szállodaértékelő kalauza szigorú kritériumok mentén, az anonim tesztelők személyes értékelése alapján pontozza a szállodákat.

Ismét az ötcsillagos Spirit Hotelt választotta Magyarország legjobb wellness szállodájának a Gault&Millau, mely értékelés eredményeképpen a Spirit Hotelt idén is a „luxusigényeket kielégítő” kategóriába sorolták. A sárvári szálloda sorozatban immár harmadik éve érdemli ki a legjobb magyar wellness szálloda címét

A Gault&Millau Kalauz szerint a luxusszálloda egészen a nyitása pillanatától tartja a minőségét, mely jól mutatja, hogy a sárvári szálloda különleges adottságai, s kiemelkedő színvonalú szolgáltatásai mellett egyúttal töretlen színvonalának is köszönheti a sorozatos kitüntetést. A Spirit Hotel tágas terekkel rendelkező, 10 ezer négyzetméteres Oázis wellness- és fürdőrészleggel, valamint a legmodernebb eszközökkel felszerelt gyógyászati részleggel várja a wellness szerelmeseit, ahol a vendégek a zavartalan pihenés és maximális kényelem mellett a preventív, személyre szabott egészségmegőrző kezelésekkel az egészségükért is tehetnek. Kaisinger András, a Spirit Hotel vezérigazgatója szerint a nemzetközileg is elismert kalauz értékelése rendkívül fontos elismerés a szállodának, ugyanis ez is azt bizonyítja, hogy nemcsak szolgáltatásainak kiemelkedő színvonala, hanem a test és lélek holisztikus megközelítésére épülő egészségprogramjainak köszönhetően is kiemelkedő a Spirit Hotel teljesítménye.

TOP 10 WELLNESS-HOTEL

1. Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár

2. Relais & Château Hertelendy Kastély

3. Andrássy Rezidencia Wine & Spa Tarcal

4. Danubius Health Spa Resort Margitsziget Budapest

5. Residence Ózon Conference & Wellness Hotel Mátraháza

6. Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő Budapest

7. Aquaticum Termál & Wellness Hotel Debrecen

8. Bambara Hotel Felsőtárkány

9. Hercegasszony Hotel Wellness & Garden Mezőtúr

10. Hotel Európa fit Hévíz

Forrás: Gault&Millau Kalauz 2016