MEGOSZTÁS

Gyula város első és legpatinásabb szállodája, az egykori Komló Szálló közel negyedszázados szünet után, július 4-én újra megnyitotta kapuit és immáron Komló Hotel Gyula**** néven várja vendégeit.

Nosztalgikus hangulatot, páratlan kényelmet, minőségi szolgáltatásokat és exkluzív gasztronómiai élményeket kínál minden kedves látogatónak.

szalloda

A Komló Hotel 36 db ízlésesen berendezett, kényelmes szobával, ebből 12 db tágas lakosztállyal, wellness élményekkel és kulináris különlegességekkel szolgál. A galériás Komló Étterem 110 fő befogadására alkalmas, amely tökéletes színteret biztosít esküvők, bálok, családi rendezvények és üzleti találkozók számára. A szálloda fényét tovább emeli az étteremhez tartozó 50 fős kávézó- terasz, amely télen-nyáron különböző italkülönlegességeket kínál kellemes környezetben.

Klemm Balázs, a Service4You ügyvezetője elmondta, hogy örömükre szolgál egy újabb egység működtetése a Dél-Alföldön, ezzel erősítve a regionális jelenlétüket Magyarországon. Büszkék arra, hogy a Komló Hotel Gyula**** egy igazán elegáns színfoltja lett Gyula városának.

 

Forrás:turizmus.com