MEGOSZTÁS
Forrás: designboom.com

Noha egyelőre a havat várjuk idehaza, azért sokan vagyunk, akik a nyarat tervezzük. Nos, talán a hazai vízpartokon is megtalálhajuk majd azt az újdonságot, amelyet pár hónapja dobtak piacra. Tavon, óceánon, tengeren, folyókon is használható.

Forrás: designboom.com

A vízibicikli nem újdonság, de hat évnyi tervezés után egy újfajta került a piacra egy új-zélandi vállalkozás fejlesztésének köszönhetően. A Hydrofoiler XE-1 valójában egy, a szárnyashajóknál is alkalmazott technológiát felhasználó vízibicikli, amely valóban a kerékpározás élményét nyújtja.

A szárnyashajó és az elektromos kerékpár technológiáit ötvözi a jármű. Ha esetleg elesik a kerékpáros, ez a technológia arra is alkalmas, hogy a vízbesüllyedt bicikli feljöjjön a víz felszínére és újraindíthatsák.

Forrás: designboom.com

A Hydrofloier XE-1-et 400 wattos motor hajtja, ez halk haladást biztosít. Szénszálból készült anyaga és a szárnyashajó technológia használata miatt erős és könnyű. Moduláris felépítése van, ami a szállítást és az összeszerelést is egyszerűvé teszi – áll a designboom.com-on.