MEGOSZTÁS
Forrás: Hotel Kapitány weboldala

A 4 csillagos, Sümegen található Hotel Kapitány kiváló és csodálatos helye a kikapcsolódásnak és a feltöltődésnek. A történelmi környezetben, nyugodt tájegységen lévő hotel kívül és belül, étkeivel és rendezvényeivel is a magas színvonalú pihenést szolgálja.

A szobák napjaink korszellemének megfelelőek, bőven van ingyenes parkolóhely, azonban bent középkori rendezvények is várják a látogatókat. A lovagi torna igazán látványos, felnőttnek, gyermeknek szórakoztató, a lovagi lakoma pedig igen hangulatos és pazar. Nemcsak az ízvilágban köszönnek vissza egy letűnt kor emlékei, hanem a felszolgálók öltözékében is.

Forrás: Hotel Kapitány weboldala

A wellness részlegben szintén feltűnnek a középkor elemei, de azok a keleti építészeti kultúra jegyeivel keverednek, így biztosítanak különleges hangulatot. A beltéri medencék felett üvegtető van, amelyen gyönyörűen szűrődik be a napfény. Itt öt különböző hőfokú medence van, a szabadban két medence szolgálja a fűrdőzni vágyókat. A gyermekeknek való medence interaktív játékokat tartalmaz, de vízi fenyő és csúzsda is várja őket. A pezsgő- és élményfürdők nyakzuhannyal, buzgárokkal, masszázsfúvókákkal emelik a fűrdőzés élményét. Van úszómedence is, amely az aktív fürdőzést, az úszást szeretők igényeit elégíti ki.

Forrás: Hotel Kapitány weboldala

Mindezek mellett kényeztető kezelések, kozmetikai kezelések, masszázsok, fodrászat, kéz- és lábápolás várja a vendégeket. Az arcmasszázs nekem olyan jól sikerült, hogy napokig nézegettem magam a tükörben, mert annyira megszépült tőle az arcom. A hátmasszázstól elmúltak a fájdalmaim… Szóval megéri egyik-másik kezelést kipróbálni.

Csodálatos négy napot töltöttem ott, a személyzet barátságos és udvarias, segítenek mindenben. A reggeli svédasztalos, rendkívül kultúrált és változatos. A programok és a történelmi élménypark, amely a hotel közvetlen szomszédságában található, nagyon színvonalas.

Sajátos érdekessége a szállodának, hogy egy házaspár álmodta és valósította meg. Még fiatal házasok voltak, amikor egy javasasszony azt mondta nekik, hogy egyszer még nagyon sokra viszik. És valóban így lett, a hazai wellness-piac egyik legjobb hotelje a sümegi Hotel Kapitány. Nem a legolcsóbb, de ár-érték arányban kiváló.

1 hozzászólás

Comments are closed.