Kezdőlap Fókuszban a wellness Egészség A kedvenc wellness szállodám: Kék Duna Wellness Hotel**** – Ráckeve

A kedvenc wellness szállodám: Kék Duna Wellness Hotel**** – Ráckeve

1734
0
MEGOSZTÁS

A Budapesttől 47 kilométerre található szálloda 2003-ban nyitotta meg kapuit vendégei előtt. Azóta folyamatos újítások és bővítések kísérték az eddigi működését.

Szobák:

A szálloda elegáns környezetben, várja vendégeit. Két emeleten 45 szobával üzemel, összesen 114 fő befogadására alkalmas. A szobák nagy része a Dunára néz, és légkondicionáltak. Csupán 4 apartman ablaka néz a belső kertre, ezek 2-2 szobából állnak, ezért kiválóan alkalmasak családok elhelyezésére. Két különleges kialakítású szoba is van allergiában szenvedő vendégek részére. További érdekesség, hogy a szobákban felhasznált nemes anyagok különleges hangulatot teremtenek.

Gasztronómia:

A légkondicionált Kék Duna étterem 110 fő befogadására alkalmas, a panoráma étterem pedig további 50 fő kiszolgálását teszi lehetővé. Az étlap standard kínálata mellett idény ajánlatokkal is várják a vendégeket. Az étterem Védnöki Táblás, a szakácsok pedig díjnyertesek, a grillsütés elismert szakemberei.

Wellness:

Az ókori római wellness, gondtalan és egészséges világát idéző látványban lehet része annak, aki a Kék Duna Hotel Wellness részlegébe ellátogat. Római stílusú falak között, a wellnessben nem szauna, gőzfürdő, merülőmedence vagy úszó- és élménymedencék találhatóak, hanem tepidárium, caldarium, frigidárium, laconicum. A hotelt átszövő római isteni legendáriumból pedig Vénusz, a szerelem és szépség istennője életének elemei kísérik a vendégeket pihenése során. A Wellness Forrás szolgáltatásai a nap bármely szakában, 06.00-23.00 óráig igénybe vehetők.

Szolgáltatások:

Úszómedence, Jacuzzi, Hidromasszázs, Gejzír, Gerincmelegítő pad, Teabár, Finn szauna, Merülő medence, Frigidárium, Infraszauna, Tepidárium, Gőzfürdő, Vízibár, Úszómedence, Látványmedence, Gyermekpancsoló, Napozó pavilonok, Gyermekjátszótér, Fitness terem, Asztalitenisz, Tollaslabda és lengőteke, Hajókázás, Horgászat, Kenu

 

Debreczeni Attila