MEGOSZTÁS

Az infravörös hőkabin használata sokkal kellemesebb érzés, mivel alacsonyabb, 40-60°C hőmérsékleten fejti ki hatását – állítja az Infraszauna Online internetes portál.

Állításuk szerint a bőr és a bőr alatti kötőszövetek nincsenek túlzottan magas hőhatásnak kitéve, mivel a sugarak mélyen behatolnak a bőr alá, a test szöveteibe, így a normál testhőmérséklethez sokkal közelebb álló hő belülről kifelé gyakorol hatást. Megjegyzik az infraszauna használata közben az izzadás mennyisége kb. háromszor annyi, mint a hagyományos szaunában, melyet a test mélyen fekvő szöveteiből old ki, ezáltal méregtelenítő hatása 20-60-szoros.

Még a testformálás, fogyókúra esetén is hatékonyabb a hagyományos szaunával szemben. Az infraszaunával 2,5-szer rövidebb idő alatt érhetünk el azonos kalória felhasználást. A készülék 30 perces használatával kb. 900 kilokalória veszteséget lehet elérni, ez mintegy 15 km-es futásnak felel meg. A kúraszerű vagy tartós használat a zsírcsoportokat fellazítja, az izomzatot átrendezi, az alakot ideálisan átformálja.

Alakformáló, zsírégető, immunerősítő, és jobban megizzaszt.

Az infraszauna a szépségápolás területén is igen hatékony. Javítja a bőr vérellátását, megszabadítja a szennyeződésektől, elhalt hámsejtektől. Az infraszauna pórustisztító és sejtregeneráló hatása következtében a bőr 5-10 évet fiatalodik. Az infraszaunák esetében az immunrendszer erősítése sokkal hatékonyabb.

Könnyebben elkerüljük az allergiát, a megfázást, influenzát, egyéb megbetegedéseket. Ha a betegséget mégis megkapjuk, sokkal hamarabb kigyógyulunk belőle.