MEGOSZTÁS

Egészen Indonéziáig kell menni az üvegpadlós élményért, de megéri. Az indonéziai Bali szigetének művészeti és kulturális központja, Ubud jelentős mértékű turisztikai infrastruktúrával és számos egyedülálló szállodával rendelkezik.

Az igazi különlegességet kedvelők pedig olyan hotelszobát is választhatnak, ahol úgy érezhetik, hogy a vízen járnak: a Bambu Indah lakosztályának hálószobájában ugyanis edzett üvegpadlón lépdelhetnek, miközben az alattuk elterülő tavacskát és annak élővilágát csodálhatják meg.

A Bambu Indah összesen 13 lakosztállyal rendelkezik, amiket házaknak hívnak, nem hiába: mindegyik szerkezet több mint 100 éves, és egykor egy jávai nemes ajándéka volt menyasszonyának. A házakat azóta lebontották, áthelyezték a hotel kertjébe, majd újra felépítették és elvégezték a szükséges javításokat.

Brow for. Bulbs works. These are face. Keeps like super

Az üvegpadlós lakosztályt garnélarák háznak hívják.

Az üvegpadlós lakosztályt „Udang House”-nak, vagyis garnélarák háznak hívják, mert egy, a rákok élőhelyéül szolgáló kis tó fölé épült. Ez a tó látja el vízzel a szálloda természetes medencéjét is. A lakosztálynak ezen kívül egy egyszerre kül- és beltéri fürdőszobája is van, melynek plafonja üvegcserépből készült.