MEGOSZTÁS
Forrás: Turizmus Online

Jövőre nyit az első spanyol hotel, amely kizárólag női vendégeket fogad majd. A szállodát a Som Hotels-lánc nyitja Mallorcán, a sziget nyugati partján. A Som Hotels elnöke, Joan Enric Capellá elmondta, felméréseket végeztek, amelyekből kiderült: a nők nagyon lelkesedtek a női hotel ötletéért. Az elnök hozzátette: azt szeretnék, hogy – amennyire a törvények engedik – a legtöbb alkalmazottjuk is nő legyen.

Forrás: Turizmus Online

A fehérre meszelt, háromszintes szállodában minden lesz, ami egy hotelben szokott: úszómedence, pálmafák és napozóágyak, de nagy figyelmet fordítanak az egészséges ételekre, a wellness-részlegre és az egyedi atmoszférára is. A belső dizájnt is nagyon nőiesre tervezték, fehér-és pink árnyalatok díszítik majd mind a harminckilenc szobát – írja a Sun.

Nem ez az első hotel, amelyik feldobta az ötletet: a koppenhágai Bella Sky külön emeletet nyitott, kizárólag nők számára berendezett szobákkal, 2014-ben azonban, miután két férfi panaszt tett nemi diszkrimiánció miatt, megállapították, hogy a gyakorlat jogellenes.

Forrás: Turizmus Online