MEGOSZTÁS

Az EU támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával lezárul a tatai Kristály Imperial Hotel revitalizálásának utolsó szakasza. A fejlesztés eredményeként prevenciós és rehabilitációs orvosi szolgáltatásokat nyújtó új épületszárnyat alakítottak ki 800 négyzetméteren.

Az előre kiválasztott orvosi minősítésű gépek, berendezések beszerzése, beszerelése és beüzemelésük 2016 januárjától veszi kezdetét.

kristaly_furdoA fejlesztésre csaknem 313 millió  forint támogatást nyert a Gasztro-Kristály Vendéglátó Zrt. A népszerű wellness szolgáltatások mellé számos gyógy szolgáltatás bevezetését teszi lehetővé a projekt a prevenció és a rehabilitáció jegyében.

A Medical-Wellness Center révén elsősorban a mozgásszervi, szív- és érrendszeri, immunrendszeri rendellenességek szűrésének, prevenciójának technikai feltételeit teremtették meg az egészségtudatos turisták részére. Hasonlóan fontos célcsoportot képeznek a rehabilitációra szoruló helyi és környékbeli lakosok, akik egyaránt igénybe vehetik majd az új medical részleg szolgáltatásait.

A projekt keretében a hotel szálláshely-kapacitása is tovább bővült 12 férőhellyel. A konzultációt és állapotfelmérést követően orvosi javaslatra nyújtandó szolgáltatások köre rendkívül széles, ilyen például személyi gerinc, szív –és érrendszeri állapotfelmérések, szakorvosi konzultációk, reumatológia, biofizikai vizsgálatok, lézerkezelés, biorezonancia, magnetoterápia, shonoterápia, fizioterápia, fizikoterápia, gyógytorna, gyógy masszázs, manuál terápia, Indiso-sóklinika, mely pikkelysömör és ekcéma kezelésére is ajánlott.

Az új épületszárnyat 2016 első negyedévében vehetik birtokba a vendégek, a beruházás akadálymentes elérést biztosít majd a mozgáskorlátozottak számára is.

 

Forrás: Turizmus.com