MEGOSZTÁS
Forrás: pixabay.com

Sok szülő bizonytalan abban, hogy mivel is etesse a gyermekét. Határozott kapcsolat van az étkezés és a betegségek között. Megnövelhetjük a betegséggel szembeni ellenálló képességünket azáltal, hogy jobb választási lehetőséget biztosítunk étrendünkben. Sok gyermekkori megbetegedés megelőzhető, vagy súlyossága csökken a kiváló táplálkozás révén.

Habár most a wellness.com azon cikkéből idézünk, amely felsorolja, hogy miket ne adjunk a gyerekeknek, mert veszélyesek.

Forrás: pixabay.com

Ilyen például a vaj és a sajt, mert gazdagok telített zsírsavakban.

A burgonya chips sem javasolt, mert sok benne a só és transzzsír.

A fánkot is veszélyesnek tartják, mivel cukorban és mesterséges anyagokban gazdag. Igaz, ezt az amerikai fánkról állítják.

A kolbászok, hot dogok is károsak, mert rákkeltő anyagokat tartalmazhatnak.

Forrás: pixabay.com

Pácolt, füstölt és barbeques húsokat is tiltólistára tennék, mert magas vérnyomást és gyomorrákot okozhatnak.