MEGOSZTÁS
Forrás: turizmus.com

Megnyitotta kapuit a főváros első privát fürdőgyógyászati centruma, a SmileyMed a Danubius Hotel Heliában. A Danubius Hotel Heliában 1990 óta vehető igénybe egészségügyi szolgáltatás. A gyógyászat nagyobb része a szállodával együttműködve  SmileyMed néven üzemel 2018-tól. A név új, de a hozzállás nem: a centrum a legnemesebb hagyományokat folytatja.

Forrás: Hotel Hélia honlapja

A gyógykezeléstől a fitnesz edzésig és wellness-kezelésekig minden szolgáltatás elérhető itt: a Maitland-terápia, nyirokmasszázs, parafango, kineziotapeing, elektroterápia, víz alatti torna, terhes torna és a stresszoldás csupán néhány, az igénybe vehető szolgáltatások közül. Ehhez a helyszínt egy minden igényt kielégítő szállodai spa szolgáltatja.  Úszómedence, élménymedence, szauna, termálvizes medence és panorámás, kétszintes fitness klub várja a kikapcsolódni vagy sportolni vágyókat.

Forrás: turizmus.com

„Olyan szakemberekkel dolgozunk együtt, akik hivatásukban megtalálják az örömüket, szívesen tanulnak és képzik magukat, mert szeretik, amit csinálnak. Közösen fejlődünk, tudjuk követni a nemzetközi kutatásokat, legújabb trendeket, megtaláljuk az újításokat. Minden pillanatban a legtöbbet és legjobbat hozzuk ki magunkból és a betegeinkből is” – mondja Molnár Ágnes vezető gyógytornász.

Forrás: turizmus.com