MEGOSZTÁS
Forrás: turizmus.com

Mercure Fashion Ladies’ Night elnevezésű rendezvénye keretében mutatta be újdonságait a Mercure Budapest Korona április 12-én.

Forrás: http://www.accorhotels.com/1765

A jó hangulatú eseményen Lakatos Márk stylist és a hazai divatvilág képviselőinek stílustanácsai, valamint ruhacserebere mellett mutatkozott be a Mercure új, egyedi motívumokkal ellátott munkaruha-kollekciója. Emellett lehetőség nyílt a szálloda megújult szobáinak megtekintésére is.

Az idén nagykorú szálloda az Accor 35 millió euró összértékű felújítási programjának keretében újul meg. Ülkei Gábor, a Mercure Budapest Korona Hotels értékesítési igazgatója szerint a fő cél itt is – akárcsak az Accor többi szállodájánál – a kiemelten vendégközpontú szolgáltatások biztosítása.

Eddig az „A” épület három emeletének szobái készültek el. Novemberig átadják a többi emelet szobáit, 2019 végére pedig a megújult „B” épületet is. Idén nyáron kerül sor a rendezvénytermek felújítására, télen pedig az étterem, a kávézó és a lobby alakul át. A lobbyban a Mercure City Centerhez hasonlóan bevezetik a kényelmesebb, kötetlenebb bejelentkezést lehetővé tévő pult nélküli recepciót.A kávézóból az utcáról is látogatható Wine Bistro lesz, ahol a magyar és a francia borok kapnak központi szerepet.

Forrás: turizmus.com

A már elkészült három emelet szobái világosabbak lettek, és modernebb, színesebb, fiatalosabb külsőt kaptak. A szobákban a korábbinál több konnektor, a business vendégek számára korszerű munkaterület kapott helyet. A szolgáltatások is folyamatosan megújulnak, a bekészített ásványvíz és a laptop méretű safe például már standard, és a jövőben minden szobához biztosítanak majd vasalót és vasalódeszkát is. Néhány egyágyas szoba összenyitásával pedig több nagyméretű szobát is kialakítottak a szállodában.

Forrás: Turizmus.com