MEGOSZTÁS
Forrás: pixabay.com

Meglepő bejelentéssel szolgált Bali egyik legismertebb luxusszállodája, az Ayana Resorts & Spa. A hotel vezetősége egy általuk elindított kezdeményezés részeként megtiltotta a vendégeknek az okostelefon használatát.

Forrás: Turizmus Online

Persze vannak azért kritériumok, hovatovább érthető indoklás is, az ötcsillagos szálloda ugyanis azért határozott úgy, hogy legalább reggel 9 és délután 5 óra között kitiltja az okostelefonokat a River Pool névre keresztelt egzotikus medencéje környékéről, mert úgy vélik, hogy a látogatók egyszerűen nem tudnak kiszakadni ezzel a mindennapokból, és nem tudják megfelelően élvezni a medence által szolgáltatott látványt.

Forrás: pixabay.com

A szálloda vezetősége által írt közleményből kiderül, hogy a különleges medence létrehozásakor az volt a céljuk, hogy megalkossák a nyugalom szigetét, ahol a vendégek elfelejthetik a mindennapokat, de ha közben az okostelefonjukat nyomkodják, akkor ez természetesen nem lvalósul meg, de hogy miként tartatják be az emberekkel ezt a szabályozást, arra nem tértek ki külön.

Forrás: Turizmus Online